ΣΤΜΕ
Λεωφόρος Πεντέλης 19, Μελίσσια 15127 Αθήνα
☏ +30 210 804 4033
info@stme.org.gr

Μπορώ να κάνω σολάριουμ;

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα sunbed;

Οι περισσότεροι άνθρωποι με Μεσογειακή επιδερμίδα μπορούν να χρησιμοποιήσουν sunbed, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις. Εάν απαντήσετε ΘΕΤΙΚΑ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ερωτήσεις, θα πρέπει να ΜΗΝ κάνετε χρήση σολάριουμ:

  • Είστε κάτω των 18 ετών;
  • Καίγεστε πάντα από το φυσικό φως (του ήλιου);
  • Έχετε κάποια ιατρική πάθηση που επιδεινώνεται με τον ήλιο;
  • Έχετε φακίδες;
  • Έχετε στο ιστορικό σας κάποιο ηλιακό έγκαυμα, ιδιαίτερα κατά την παιδική σας ηλικία;
  • Έχετε (εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας) βιώσει σοβαρές ασθένειες δέρματος (π.χ. μελάνωμα, καρκίνο);

Επίσης, εάν παίρνετε κάποιο φάρμακο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν κάνετε χρήση σολάριουμ, καθώς ορισμένα φάρμακα κάνουν το δέρμα πιο ευαίσθητο στην υπεριώδη ακτινοβολία. Εάν είστε έγκυος, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση.

Εάν απαντήσατε ΟΧΙ σε όλες τις ερωτήσεις της παραπάνω λίστας, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το sunbed. Είναι σημαντικό να ισχύουν τα παραπάνω, καθώς το μαύρισμα έχει να κάνει με την ωραία αίσθηση και όψη του δέρματός μας, καθώς το 70% του κόσμου αυτό αναζητά!

Είτε πρόκειται για ένα ετήσιο μαύρισμα, μια προετοιμασία για τις διακοπές, θεραπεία με βιταμίνη D ή απλά θέλετε να ανεβάσετε τη διάθεσή σας ενισχύοντας την εμφάνισή σας, ένα μαύρισμα είναι πλέον πιο προσιτό από ποτέ.

Τα μέλη μας είναι τα καλύτερα! Για εξαιρετικές συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με το υπεύθυνο μαύρισμα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, χρησιμοποιήστε sunbed ενός μέλους του ΣΤΜΕ.

Advertisement

Advert/Link/Text

Advert/Link/Text


Μέλη του ΣΤΜΕ

Logo Deja Vu Logo Hempz Logo Iso Italia Logo KBL Megasun Logo King Sun Logo King Tan Logo Pacific Sun Logo Solarium Stores Logo Sun Angel Logo Sunplus Logo Sunlounge Logo Supre