ΣΤΜΕ
Λεωφόρος Πεντέλης 19, Μελίσσια 15127 Αθήνα
☏ +30 210 804 4033
info@stme.org.gr

Ποιοι είμαστε

Σύλλογος επιχειρήσεων σολάριουμ

Το Σύλλογος Τεχνητού Μαυρίσματος Ελλάδας (ΣΤΜΕ), ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί πρωτοβουλία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά του τεχνητού μαυρίσματος, γνωστού και ως solarium (σολάριουμ). Τα μέλη του ΣΤΜΕ είναι κορυφαίοι κατασκευαστές, διανομείς, προμηθευτές και αντιπρόσωποι εξοπλισμού και προϊόντων τεχνητού μαυρίσματος σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος του ΣΤΜΕ είναι να εκπροσωπεί τον κλάδο ενεργά στον δημόσιο διάλογο και να αποτελεί τον βασικό συνομιλητή των αρμόδιων θεσμικών φορέων, να συνομιλεί με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και τις ρυθμιστικές αρχές, για όσα θέματα άπτονται της αγοράς του τεχνητού μαυρίσματος, διασφαλίζοντας την ομαλή και υγιή ανάπτυξη ολόκληρου του κλάδου. Προς αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη του ΣΤΜΕ επιδιώκουν τη συνεχή επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και οργανισμούς της αγοράς τεχνητού μαυρίσματος μέσα από ένα κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας, προκειμένου να αφουγκράζονται τις ανάγκες, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επιπλέον, θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών, όλα τα μέλη του ΣΤΜΕ δεσμεύονται τόσο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, για την ορθή και υπεύθυνη χρήση των καμπινών τεχνητού μαυρίσματος, όσο και για την παροχή υπηρεσιών με υπεύθυνο τρόπο, διασφαλίζοντας μια απολαυστική και ασφαλή εμπειρία για τον καταναλωτή.

Το διοικητικό συμβούλιο

  • Πρόεδρος: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΤΖΟΥΤΖΟΥΛΑΣ
  • Αντιπρόεδρος: ΚΕΛΛΥ ΑΤΖΟΥΤΖΟΥΛΑ
  • Ταμίας: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
  • Γενικός Γραμματέας: ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΝΤΑΒΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
  • Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΣΙΔΗΣ

Advertisement

Advert/Link/Text

Advert/Link/Text


Μέλη του ΣΤΜΕ

Logo Deja Vu Logo Hempz Logo Iso Italia Logo KBL Megasun Logo King Sun Logo King Tan Logo Pacific Sun Logo Solarium Stores Logo Sun Angel Logo Sunplus Logo Sunlounge Logo Supre